Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Professionella tjeckiska översättningstjänster, europeiska språk, gratis prisuppgift

Tjeckiska översättningstjänster

Det tjeckiska översättningscentret levererar professionella mänskliga översättningstjänster som underkastas stränga kvalitetskontrollprocedurer. Vi håller genomloppstiden så kort som möjligt men säkerställer samtidigt att det blir en produkt i toppklass, som besparar dig tid och pengar.  Klicka här för en prisuppgift

Svensk Ekonomisk Översättnings Service

Se nedan några intressanta fakta om tjeckiska:

 • Tjeckiska är ett av de västslaviska språken.
 • Tjeckiska talas av 12 miljoner människor av vilka de flesta bor i Republiken Tjeckien.
 • Det finns även tjeckisktalande minoriteter i Slovakien, Tyskland, Österrike och USA.
 • Tjeckiska är nära släkt med slovakiska och är relativt lätt att förstå för dem som talar polska.
 • Tjeckiska använder också det latinska alfabetet med ett antal diakritiska tecken.
Svenska ekonomiska översättningar
Sverige Juridisk översättning Tjänster

Du kan vinka farväl till alla gnagande tvivel på alla översättningar från eller till tjeckiska, eftersom vi ser till att dina dokument översätts med utomordentlig omsorg och sekretess. Vi använder senaste teknologi, inklusive att antal CAT-verktyg för att se till att översättningsprocessen blir smidig. Våra fördelar är:

Tjeckiska översättare av hög kvalitet
Vi arbetar endast med högt kvalificerade översättare med många års erfarenhet. De har alla genomgått sträng kontroll. De översättare vi anlitar för ditt projekt har samlat på sig hög sakkunskap inom din speciella verksamhetssektor.

Lokalisering
Om du låter översätta dokumentation för den tjeckiska marknaden, anpassas texten för Republiken Tjeckien och den tjeckiska kulturen och affärssammanhanget. Som resultat har läsaren intrycket att texten ursprungligen är skriven på tjeckiska. Vi tar tid på oss att se till att din översättning flyter så naturligt som möjligt.

Sekretess
Transenter följer strikt den etiska koden för vår bransch och de normer som fastställts av European Union of Associations of Translation Companies. Våra översättare är bundna av ett avtal om sekretess och konfidentialitet. Vi håller alltid våra översättningar konfidentiella.

Be gärna om en gratis prisuppgift nu. Du får en gratis angivelse av priset inom 10 minuter.

Tjänster
Det tjeckiska översättningscentret använder olika team av specialiserade översättare från och till tjeckiska beroende på vilket område det är frågan om. Vi ser till att vi ger arbetet till översättare med språket som modersmål och som har den expertkunskap som krävs för att klara av den nivå av specialisering som din översättning innebär.

Tjeckisk juridisk översättning:
Vi låter erfarna översättare med juridisk universitetsexamen och som förstår rättssystemet i Republiken Tjeckien eller andra länder där texten ska användas översätta dina juridiska dokument.

Tjeckiska tekniska översättningar:
Dina handböcker, tekniska specifikationer och anvisningar översätts från eller till tjeckiska av experter med universitetsutbildning och gås sedan igenom av tekniska specialister.

Tjeckiska ekonomiska översättningar:
Våra kunder omfattar investeringsföretag, försäkringsbolag och banker. Vårt ekonomiska översättarteam samarbetar nära med ekonomer och finansanalytiker för att erbjuda expertöversättningar av ett stort antal ekonomiska dokument, inklusive:

 • årsberättelser;
 • bokslut;
 • finansiella rapporter från due diligence;
 • balansräkningar osv.

Marknadsföringsöversättningar:
Behöver du få din webbplats, ditt reklammaterial, dina broschyrer eller presentationer översatta till tjeckiska?
Dåligt översatt marknadsföringsmaterial kan äventyra din marknadsstrategi. Därför ger vi din text till en översättare med kreativt sinne och utmärkt känsla för den tjeckiska kulturen och kundernas beteende i Republiken Tjeckien. Förutom standardöversättningar av annonser, broschyrer och foldrar kan vi hjälpa dig att sätta igång PPC-kampanjer (Pay Per Click) i Tjeckien eller starta och underhålla tjeckiska AdWords-kampanjer på Google.

Översättning av webbplatser och lokalisering:
Med en flerspråkig webbplats kan du revolutionera din marknadstäckning. Vi erbjuder tjänster för lokalisering av webbplatser i de flesta av de främsta affärsspråken. Vårt team för webbplatsöversättning samarbetar nära med dig så att din webbplats blir internationellt framgångsrik och ger support med:

 • översättning av webbplatsinnehåll till tjeckiska;
 • webbplatsoptimering, inklusive tjeckiskspråkligt relaterad support för sökmotoroptimering (SEO);
 • översättning av nyckelord till tjeckiska.

Vi arbetar med de flesta format: HTML, XML, JAVA, FLASH, PHP, etc.

Om du har några fler frågor kontakta en av våra projektledare eller begär en prisuppgift online.