Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Professionella portugisiska översättningstjänster, europeiska språk, gratis prisuppgift

Portugisiska översättningstjänster

Det portugisiska översättningscentret levererar professionella mänskliga översättningstjänster som underkastas stränga kvalitetskontrollprocedurer. Vi håller genomloppstiden så kort som möjligt men säkerställer samtidigt att det blir en produkt i toppklass, som besparar dig tid och pengar.  Klicka här för en prisuppgift

Svenska Marketing Translations

Se nedan några intressanta fakta om portugisiska:

 • Portugisiska rankas som nr 6 i fråga om antal modersmålstalare (mellan 191 och 230 miljoner).
 • Portugisiska är ett romanskt språk med ursprung i det som idag är Galicien och norra Portugal.
 • Portugisiska är även ett viktigt lingua franca i Portugals tidigare kolonier i Afrika.
 • Portugisiska är officiellt språk i Portugal och Brasilien.
 • Ljudsystemet i portugisiska är mer likt fonologin i katalanska eller franska än i spanska.
Sveriges marknadsföring översättningar
Svenska Översättningstjänster

Du kan vinka farväl till alla gnagande tvivel på alla översättningar från eller till portugisiska, eftersom vi ser till att dina dokument översätts med utomordentlig omsorg och sekretess. Vi använder senaste teknologi, inklusive att antal CAT-verktyg för att se till att översättningsprocessen blir smidig. Våra fördelar är:

Portugisiska översättare av hög kvalitet
Vi arbetar endast med högt kvalificerade översättare med många års erfarenhet. De har alla genomgått sträng kontroll. De översättare vi anlitar för ditt projekt har samlat på sig hög sakkunskap inom din speciella verksamhetssektor.

Lokalisering
Om du låter översätta dokumentation för den portugisiska marknaden, anpassas texten för Portugal och den portugisiska kulturen och affärssammanhanget. Som resultat har läsaren intrycket att texten ursprungligen är skriven på portugisiska. Vi tar tid på oss att se till att din översättning flyter så naturligt som möjligt.

Sekretess
Transenter följer strikt den etiska koden för vår bransch och de normer som fastställts av European Union of Associations of Translation Companies. Våra översättare är bundna av ett avtal om sekretess och konfidentialitet. Vi håller alltid våra översättningar konfidentiella.

Be gärna om en gratis prisuppgift nu. Du får en gratis angivelse av priset inom 10 minuter.

Tjänster
Det portugisiska översättningscentret använder olika team av specialiserade översättare från och till portugisiska beroende på vilket område det är frågan om. Vi ser till att vi ger arbetet till översättare med språket som modersmål och som har den expertkunskap som krävs för att klara av den nivå av specialisering som din översättning innebär.

Portugisisk juridisk översättning:
Vi låter erfarna översättare med juridisk universitetsexamen och som förstår rättssystemet i Portugal eller andra länder där texten ska användas översätta dina juridiska dokument.

Portugisiska tekniska översättningar:
Dina handböcker, tekniska specifikationer och anvisningar översätts från eller till portugisiska av experter med universitetsutbildning och gås sedan igenom av tekniska specialister.

Portugisiska ekonomiska översättningar:
Våra kunder omfattar investeringsföretag, försäkringsbolag och banker. Vårt ekonomiska översättarteam samarbetar nära med ekonomer och finansanalytiker för att erbjuda expertöversättningar av ett stort antal ekonomiska dokument, inklusive:

 • årsberättelser;
 • bokslut;
 • finansiella rapporter från due diligence;
 • balansräkningar osv.

Marknadsföringsöversättningar:
Behöver du få din webbplats, ditt reklammaterial, dina broschyrer eller presentationer översatta till portugisiska?
Dåligt översatt marknadsföringsmaterial kan äventyra din marknadsstrategi. Därför ger vi din text till en översättare med kreativt sinne och utmärkt känsla för den portugisiska kulturen och kundernas beteende i Portugal. Förutom standardöversättningar av annonser, broschyrer och foldrar kan vi hjälpa dig att sätta igång PPC-kampanjer (Pay Per Click) på portugisiska eller starta och underhålla portugisiska AdWords-kampanjer på Google.

Översättning av webbplatser och lokalisering:
Med en flerspråkig webbplats kan du revolutionera din marknadstäckning. Vi erbjuder tjänster för lokalisering av webbplatser i de flesta av de främsta affärsspråken. Vårt team för webbplatsöversättning samarbetar nära med dig så att din webbplats blir internationellt framgångsrik och ger support med:

 • översättning av webbplatsinnehåll till portugisiska;
 • webbplatsoptimering, inklusive portugisiskspråkligt relaterad support för sökmotoroptimering (SEO);
 • översättning av nyckelord till portugisiska.

Vi arbetar med de flesta format: HTML, XML, JAVA, FLASH, PHP, etc.

Om du har några fler frågor kontakta en av våra projektledare eller begär en prisuppgift online.