Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Professionella italienska översättningstjänster, europeiska språk, gratis prisuppgift

Italienska översättningstjänster

Det italienska översättningscentret levererar professionella mänskliga översättningstjänster som underkastas stränga kvalitetskontrollprocedurer. Vi håller genomloppstiden så kort som möjligt men säkerställer samtidigt att det blir en produkt i toppklass, som besparar dig tid och pengar.  Klicka här för en prisuppgift

Online svensk professionell översättning

Se nedan några intressanta fakta om italienska:

 • Italienska talas av omkring 60 miljoner människor i Italien och av runt 70 miljoner över hela världen.
 • Italienska är officiellt språk i Italien, San Marino och Vatikanstaten och är ett av de officiella språken i Schweiz och Slovenien.
 • Italienska skrivs med det latinska alfabetet.
 • Till skillnad från i engelskan definieras allt i italienska antingen som maskulint eller feminint.
 • Du måste vara mycket försiktig med uttalet av vissa ord på italienska eftersom uttalet kan ändra meningen helt och hållet.
 • Många italienska dialekter skiljer sig så mycket från standarditalienska att de betraktas som separata språk t.ex. sardiska.
Svenska lokaliseringstjänster
Svenska Online Pharmaceutical Translation

Du kan vinka farväl till alla gnagande tvivel på alla översättningar från eller till italienska, eftersom vi ser till att dina dokument översätts med utomordentlig omsorg och sekretess. Vi använder senaste teknologi, inklusive att antal CAT-verktyg för att se till att översättningsprocessen blir smidig. Våra fördelar är:

Italienska översättare av hög kvalitet
Vi arbetar endast med högt kvalificerade översättare med många års erfarenhet. De har alla genomgått sträng kontroll. De översättare vi anlitar för ditt projekt har samlat på sig hög sakkunskap inom din speciella verksamhetssektor.

Lokalisering
Om du låter översätta dokumentation för den italienska marknaden, anpassas texten för Italien och den italienska kulturen och affärssammanhanget. Som resultat har läsaren intrycket att texten ursprungligen är skriven på italienska. Vi tar tid på oss att se till att din översättning flyter så naturligt som möjligt.

Sekretess
Transenter följer strikt den etiska koden för vår bransch och de normer som fastställts av European Union of Associations of Translation Companies. Våra översättare är bundna av ett avtal om sekretess och konfidentialitet. Vi håller alltid våra översättningar konfidentiella.

Be gärna om en gratis prisuppgift nu. Du får en gratis angivelse av priset inom 10 minuter.

Tjänster
Det italienska översättningscentret använder olika team av specialiserade översättare från och till italienska beroende på vilket område det är frågan om. Vi ser till att vi ger arbetet till översättare med språket som modersmål och som har den expertkunskap som krävs för att klara av den nivå av specialisering som din översättning innebär.

Italiensk juridisk översättning:
Vi låter erfarna översättare med juridisk universitetsexamen och som förstår rättssystemet i Italien eller andra länder där texten ska användas översätta dina juridiska dokument.

Italienska tekniska översättningar:
Dina handböcker, tekniska specifikationer och anvisningar översätts från eller till italienska av experter med universitetsutbildning och gås sedan igenom av tekniska specialister.

Italienska ekonomiska översättningar:
Våra kunder omfattar investeringsföretag, försäkringsbolag och banker. Vårt ekonomiska översättarteam samarbetar nära med ekonomer och finansanalytiker för att erbjuda expertöversättningar av ett stort antal ekonomiska dokument, inklusive:

 • årsberättelser;
 • bokslut;
 • finansiella rapporter från due diligence;
 • balansräkningar osv.

Marknadsföringsöversättningar:
Behöver du få din webbplats, ditt reklammaterial, dina broschyrer eller presentationer översatta till italienska?
Dåligt översatt marknadsföringsmaterial kan äventyra din marknadsstrategi. Därför ger vi din text till en översättare med kreativt sinne och utmärkt känsla för den italienska kulturen och kundernas beteende i Italien. Förutom standardöversättningar av annonser, broschyrer och foldrar kan vi hjälpa dig att sätta igång PPC-kampanjer (Pay Per Click) i Italien eller starta och underhålla italienska AdWords-kampanjer på Google.

Översättning av webbplatser och lokalisering:
Med en flerspråkig webbplats kan du revolutionera din marknadstäckning. Vi erbjuder tjänster för lokalisering av webbplatser i de flesta av de främsta affärsspråken. Vårt team för webbplatsöversättning samarbetar nära med dig så att din webbplats blir internationellt framgångsrik och ger support med:

 • översättning av webbplatsinnehåll till italienska;
 • webbplatsoptimering, inklusive italienskspråkligt relaterad support för sökmotoroptimering (SEO);
 • översättning av nyckelord till italienska.

Vi arbetar med de flesta format: HTML, XML, JAVA, FLASH, PHP, etc.

Om du har några fler frågor kontakta en av våra projektledare eller begär en prisuppgift online.