Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Textbearbetningstjänster, korrekturläsningstjänster, Amsterdam, Bryssel | Transenter

Tjänster för korrekturläsning och textbearbetning

Ett felfritt dokument är ett tecken på professionalism. Det ger läsarna och kunderna ett positivt intryck. Om affärsdokument eller andra viktiga dokument inte är korrekt skrivna kommer inte ditt meddelande att överföras på ett tydligt sätt. Det kan leda till att du förlorar viktiga affärstillfällen. På grund av den avgörande betydelsen som tydlig kommunikation har inom affärsvärlden, spelar korrekturläsnings- och redigeringstjänster en viktig roll.

Transenter erbjuder högkvalitativa textbearbetnings och korrekturläsningstjänster av dokument på engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska, holländska, svenska, polska, ryska, japanska, kinesiska, tjeckiska, slovakiska, rumänska och andra språk. Våra kompetenta och erfarna facköversättare vet hur de ska rätta till och snygga till alla typer av dokument. De har ett noggrant öga för detaljer: språket, skrivfel, skiljetecken och stavfel gås igenom omsorgsfullt.

Transenter levererar korrekturläsnings- och textbearbetningstjänster för olika typer av dokument:

  • tekniska dokument;
  • juridiska dokument;
  • ekonomiska dokument;
  • marknadsföringsdokument;
  • kommersiella dokument.

Med våra korrekturläsnings- och textbearbetningstjänster levererar vi ett resultat i toppklass medan vi håller kortast möjliga genomloppstid.