Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Översättningstjänster för webbplatser, översätta webbplatser | Transenter

Tjänster för webbplatsöversättning

Webbinnehåll av hög kvalitet förstärker ditt företags varumärkesimage. Om ditt företag har global räckvidd, måste din webbplats finnas på flera språk, eftersom kunderna känner sig mer bekväma med att läsa text på sitt modersmål. Transenter erbjuder översättningstjänster för webbplatser av hög kvalitet på många olika språk.

Varför anlita tjänster för webbplatsöversättning?

Du kan tycka att engelska är tillräckligt för en webbplats. Men många människor har inte avancerade kunskaper i engelska och därför känner de sig mer bekväma när de talar och läser sitt modersmål. Att presentera en webbplats på en kunds modersmål skulle helt säkert vara mycket mer fördelaktigt för affärerna: chansen att sälja produkten mer än fördubblas. Kunden kan fritt utforska den översatta webbplats du tillhandahåller: det ökar kommunikationen mellan ditt företag, en kund och en produkt eller en tjänst som du erbjuder och nöjdheten.

Varför Transenter?

Vi tror att tid är pengar och därför värdesätter vi våra kunders tid. Alla våra översättningsprojekt levereras i tid utan att äventyra kvaliteten. De översättningstjänster för webbplatser som vi levererar är:

  • översättning av innehållet på varje sida i webbplatsen;
  • ändring av de grafiska texterna, färgerna och andra element för att de ska passa stilen i ett specifikt land;
  • inkludering av skript och modifiering av befintliga skript som skulle passa det lokala operativsystemet;
  • säkerställande att de översatta webbsidorna är attraktiva och uppnår samma popularitet i sökmotorerna.

Transenter levererar ett komplett och unikt paket av översättningstjänster för webbplatser. Ring oss redan nu eller skaffa en prisuppgift omedelbart online.