Nyare blogginlägg:

Kontakt

+31 20 808 1509

info@transenter.se

Document Translation Service Sverige
Översättningsföretag, byrå, B2B språktjänster, flerspråkiga översättare | Transenter

OM OSS

En översättning kan innebära framgång eller fall för dig i internationella sammanhang.
Högklassiga översättningar:

  • säkerställer trygga internationella verksamheter utan skadeståndskrav;
  • skyddar dig mot en mängd rättsliga konsekvenser;
  • visar tecken på respekt för ett främmande land.
Fel i översättningar kan slå mot din försäljning och fläcka din image.

Svenska Marketing TranslationsMen hur kan du vara säker på att dokumentet du får tillbaka har blivit korrekt översatt?

Lämna det till Transenter, så kan du fortsätta att utveckla din verksamhet utan någon anledning att oroa dig. Vi har levererat B2B-översättningar sedan 2002 och kan ta hand om översättningen av alla de dokument du behöver. Du kan vara förvissad om att dina översättningar blir ”helt rätt” eftersom våra slutprodukter garanterar följande:

Översättning av hög kvalitet
Vi arbetar endast med högt kvalificerade översättare med många års erfarenhet. De översättare vi anlitar för ditt projekt har samlat på sig hög sakkunskap inom din speciella verksamhetssektor.

Lokalisering
Din text anpassas till det land och det språkområde det är fråga om. Som resultat har läsaren intrycket att texten ursprungligen är skriven på det språket. Vi tar tid på oss att se till att din översättning flyter så naturligt som möjligt.

Sekretess

Vi följer strikt översättningsbranschens etiska kod och de normer som fastställts av European Union of Associations of Translation Companies. Våra översättare är bundna av ett avtal om sekretess och konfidentialitet.

New Horizons Award och kvalitetsstandard
Vi är bland vinnarna av priset New Horizons Award, ett initiativ av det nederländska förbundet av små och medelstora företag och det nederländska ekonomidepartementet. De översättningstjänster vi erbjuder uppfyller följande normer för översättningskvalitet: NEN-EN 15038 och ISO 9002.